COATING VELGEN

 

Met de IGL Ecocoat Wheel breng ik een uiterst duurzame beschermlaag aan op uw velgen. Meer dan elk ander onderdeel, worden velgen blootgesteld aan vuil dat mogelijks onomkeerbare schade veroorzaakt. Denk aan stenen, zout, verbrand remslijpsel, … Er zijn veel wielbeschermers maar IGL gaat een stapje veder. De Ecocoat Wheel maakt gebruik van nanotechnologie met 90% actieve deeltjes in de formule. Deze hoogwaardige glascoating biedt uw velgen een hoge weerstand tegen remstof, krassen, hoge temperatuur, chemicaliën en meer. U zal uw velgen veel langer mooi kunnen houden.

 

Vanaf € 195 incl. btw

 


LAKCOATING GOLD

 

Uw wagen krijgt een duurzame glasscoating met de IGL Ecocoat Quartz. De coating vormt als het ware een glaslaagje over de lak zodat deze extra goed is beschermd. Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen is uw wagen sneller en langer schoon. De hardheid van de coating maakt de lak bovendien minder krasgevoelig. Het resultaat is een mooi glanzende look tot 2 jaar lang.

 

Vanaf 499 € incl. btw

 


LAKCOATING PLATINUM

 

Take it to the next level? De IGL Ecocoat Kenzo brengt een ongeëvenaarde harde en duurzame laag aan over de lak. De coating heeft uitstekende water- en vuilafstotende eigenschappen zodat uw wagen beschermd is tegen weersomstandigheden en krassen. De extreem hydrofobische laag maakt hem veel gemakkelijker in onderhoud omdat het vuil zich niet aan de lak hecht. De verbluffende glans wordt tot wel 4 jaar lang behouden.

 

Vanaf 699 € incl. btw

 


COATING SPECIALS

 

Ook leder, plastic en ruiten kunnen gecoat worden. Ik informeer u graag.