COATING VELGEN

 

Met de IGL Ecocoat Wheel breng ik een uiterst duurzame beschermlaag aan op uw velgen. Meer dan elk ander onderdeel, worden velgen blootgesteld aan vuil dat mogelijks onomkeerbare schade veroorzaakt, zout, zand, remstof, …

Er zijn veel wielbeschermers maar IGL gaat een stapje veder en maakt gebruik van nanotechnologie met 90% actieve deeltjes in de formule. Deze hoogwaardige glascoating is bestand tegen hoge temperatuur, chemicaliën en meer.

U zal uw velgen veel langer mooi kunnen houden en onderhoud was nog nooit zo gemakkelijk!

 

vanaf € 190 incl. btw ( voorzijde )

Vanaf € 250 incl. btw (gedemonteerd voor en achterzijden)

 


LAKCOATING GOLD

 

Uw wagen krijgt een duurzame glasscoating met de IGL Ecocoat Quartz. De coating vormt als het ware een glaslaagje over de lak zodat deze extra goed is beschermd. Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen is uw wagen sneller en langer schoon. De hardheid van de coating maakt de lak bovendien minder krasgevoelig. Het resultaat is een mooi glanzende look tot 2 jaar lang. 

 

het wassen en drogen van je wagen wordt zeer aangenaam en gemakkelijk.

 

Vanaf € 499 incl. btw

(polieren niet inbegrepen)

 


LAKCOATING PLATINUM

 

Take it to the next level? De IGL Ecocoat Kenzo brengt een ongeëvenaarde harde en duurzame laag aan over de lak. De coating heeft uitstekende water- en vuilafstotende eigenschappen zodat uw wagen beschermd is tegen weersomstandigheden en waskrassen. De extreem hydrofobische laag maakt hem veel gemakkelijker in onderhoud omdat het vuil zich niet aan de lak hecht. De verbluffende glans wordt tot wel 4 jaar lang behouden. het wassen en drogen van je wagen wordt zeer aangenaam en gemakkelijk.

 

IGL Coatings is marktleider in groene nanotechnologische coatings en reinigingsonderhoudsoplossingen.  Ze ontvingen in 2021 een gouden medaille op de International Innovation Awards en de Kroatische International Award of Merit met hun Kenzo-coating. 

 

Vanaf € 699 incl. btw

(polieren niet inbegrepen)

 

 

 

 


COATING SPECIALS

 

Ook leder, plastic en ruiten kunnen gecoat worden. Ik informeer u graag.

 

vanaf € 195 incl. btw