EXTERIEUR DETAIL

Onderhoudsprogramma voor klanten die eerder al een detailbehandeling hebben laten uitvoeren of voor lak in goede staat die een grondige opfrisbeurt nodig heeft.

 

De wagen wordt volledig ingefoamd en afgespoeld. Velgen, banden en wielkasten worden gereinigd en ook de emblemen en de tankdop krijgen aandacht. Uw wagen wordt verder gewassen met de 2 emmer-methode, hoogwaardige shampoo en microvezel washandschoen. Het drogen gebeurt steeds met ultrazachte microvezeldoeken en de kieren worden drooggeblazen met perslucht. Als afwerking overloop ik de wagen nog met een detailspray en verzorg ik de instaplijsten. Ruiten worden extra gereinigd langs de buitenkant met een glascleaner. Om af te sluiten worden de banden gevoed met een tire dressing.

 

Werktijd:  1,5 uur 

Vanaf: € 45 incl. btw


EXTERIEUR GOLD

Tijdens deze behandeling pas ik lakcorrectie/polijstwerk toe, hierdoor krijgt het lakoppervlak zijn uniek diepe glans terug en worden krassen verwijderd. De lak wordt vervolgens beschermd met een hoogwaardige wax.

 

De wagen wordt volledig voorbereid volgens het 'Exterieur Detail'-pakket! Om de lak weer mooi glad te maken ondergaat deze een behandeling met klei. Alle kunststofonderdelen worden afgeplakt ter voorbereiding op het polijsten. Afhankelijk van de staat van de lak wordt de wagen gepolijst in 1, 2 of 3 stappen. Polijstresten worden vervolgens verwijderd en een wax wordt aangebracht. De wagen wordt verder afgewerkt door alle kunststofonderdelen en banden te voeden met een dressing.

 

Er is keuze uit:

  •  1 polishing beurt om dofheid, oppervlakkige krassen en swirls te verwijderen

Vanaf € 240 incl. btw

 

  •  2 à 3 staps polijsten voor het verwijderen van diepere defecten

Vanaf € 480 incl. btw

 

Werktijd: 1 à 2 werkdagen

 


Het ultieme car detailing voordeelpakket !

 

  • Interieur gold € 235 incl. btw
  • Exterieur platinum  incl.  2 à 3 staps  polijsten € 480 incl. btw
  • Motorreiniging  € 45 incl. btw
  • Coating velgen ( 1 jaar bescherming ) € 195 incl. btw 
  • Lakcoating platinum ( 4 jaar bescherming ) € 699 incl. btw

 

  Totaalprijs vanaf € 1.654 incl. btw                                                           

  Voordeelprijs € 1.299€ incl. btw*

  *Met uitzondering van grote wagens + € 100 (SUV, pick-up,...)