INTERIEUR DETAIL

Onderhoudsbehandeling voor klanten die wekelijks of om de 2 weken hun auto laten behandelen

 

Het interieur wordt zorgvuldig gestofzuigd, inclusief kofferruimte. Kunststofonderdelen/roosters worden stofvrij gemaakt met een detailbrush en afgewerkt met een interieur detailer. Alle ramen worden streeploos gereinigd langs de binnenkant. standaard krijgen de vloermatten een dieptereiniging.

 

Werktijd ± 90 min*

Vanaf € 90 incl. btw

 

* De werktijd is gebaseerd op een gemiddeld vervuilde wagen. Een goed onderhouden wagen zal minder tijd in beslag nemen. Een sterk vervuilde wagen zal meer tijd vragen (bijkomende werktijd: 50 €/uur excl. btw). 

* Graag persoonlijke spullen en kinderstoelen uit de auto verwijderen aub.

 


INTERIEUR GOLD

Dieptereiniging voor het verwijderen van vlekken, heropfrissen en voeden van het interieur.

 

Het interieur wordt zorgvuldig gestofzuigd, inclusief kofferruimte. Kunststofonderdelen/roosters worden stofvrij gemaakt met een detailbrush en gereinigd met een interieur detailer.

Stoffen zetels, tapijten, dakhemel en koffer krijgen een echte dieptereiniging. Vuil en vlekken worden aangepakt door het injecteren van water dat vervolgens onmiddellijk weer uit de stof wordt getrokken met een extractor of stoommachine.

Lederen zetels, stuur en deurpanelen worden gereinigd en krijgen weer een frisse matte look. Indien gewenst wordt het leder opnieuw gevoed.

Alle ramen worden streeploos gereinigd langs de binnenkant.

je wagen zal er weer als nieuw uitzien!

 

Werktijd ± 6 uur*

Vanaf € 350 incl. btw

 

* optie geurpakket

slechte geur in de auto? we reinigen de luchtkanalen met stoom en plaatsen een ozon toestel in de auto om de geur permanent te verwijderen, de auto krijgt hierna een geur bommetje voor een "new car smell"

vanaf 90 € incl. btw

 

* De werktijd is gebaseerd op een gemiddeld vervuilde wagen. Een goed onderhouden wagen zal minder tijd in beslag nemen. Een sterk vervuilde wagen zal meer tijd vragen (bijkomende werktijd: 50 €/uur  excl. btw). 

 

*  Graag  persoonlijke spullen en kinderstoelen uit de auto verwijderen aub.

 


INTERIEURBEKLEDING

Is de binnenbekleding van uw wagen aan herstelling of vervanging toe of wenst u graag het interieur een nieuwe look te geven? Dat kan, alles gebeurd op maat.